design tapijten, hoogpolige tapijt, hoogpolige tapijten, gezellig inrichten, gezellig thuis, gezellig sfeer, gezellig wonen
Home - Blog - nieuws - Betaalbare tapijten voor een gezellig thuis

Betaalbare tapijten voor een gezellig thuis

06/12/19

Nu het december is, zijn we nog méér geneigd om het in huis extra warm en gezellig te maken. Met een tapijt bekom je meteen het gewenste resultaat. Abitare Compact heeft deze winter gezorgd voor een mooi aanbod aan betaalbare tapijten.

Een mooi interieur kan niet zonder een tapijt. Dat staat voor Abitare als een paal boven water. Zeker als je uitgaat van een plaats waar het gezellig vertoeven moet zijn, dan is een vloerkleed een absolute must.
Toch zien we dat dat vaak een deel is dat niet of pas als laatste wordt toegevoegd door personen die zelf voor de inrichting en decoratie van hun woning zorgen. En dat vinden we spijtig. Want een tapijt kan net zo goed de basis vormen van een interieur. Kies je bijvoorbeeld voor een zacht tapijt in een lichte kleur, dan kan je met de inrichting nog vele kanten op. Maar kies je voor een fantastische eye-catcher van een vloerkleed, en dat ontdek je zéker ook bij Abitare, dan kan je de rest van je interieur daarop afstemmen en dan klopt het plaatje voor 100%.

Wil je échte sfeer creëren, dan doe je dat met een gepast tapijt. Voor iedere inrichting is er een geschikte variant die de gewenste sfeer toevoegt aan de ruimte. Zo zijn er de cosy wollen tapijten voor de warmste interieurs. Maar daarnaast zijn er zeker ook de eerder strakke, glanzende exemplaren die dan weer heel mooi staan bij design meubelen of accessoires.
Bij Abitare Compact Wonen langs de Antwerpseweg in Geel hebben we vooral gezocht naar tapijten in allerlei prijscategorieën. Omdat we vinden dat een gepast tapijt tot ieders’ mogelijkheden moet kunnen behoren.

Tenslotte willen we nog graag enkele tips met je delen als het gaat over het juiste tapijt. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een rond tapijt? Het kan ervoor zorgen dat je een kleinere ruimte tóch de juiste uitstraling kan geven omdat het een tikkeltje specialer is. In de woonkamer leg je bij de zitbank gerust een hoogpolig tapijt. Dat maakt de sfeer extra knus en gezellig. In de eetkamer zouden we dan weer eerder voor het praktische kiezen en een laagpolig tapijt onder de tafel en stoelen leggen.
Mocht je het met deze tips nog niet weten, en wat inspiratie kunnen gebruiken. Aarzel dan niet en kom langs bij Abitare Compact Wonen. Onze medewerkers helpen je graag en vrijblijvend op weg.

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen