Bureaukasten

Maak van je werkplek een ruimte waar het aangenaam werken is. Naast een praktisch bureau en een comfortabele stoel heb je ongetwijfeld ook nood aan bureaukasten. En neen, dat hoeven niet noodzakelijk klassieke metalen kantoorkasten te zijn. Waarom niet de trend naar authentieke materialen volgen en voluit gaan voor warm, natuurlijk hout.

Opbergruimte op maat

Je moet af en toe geconcentreerd kunnen werken in een rustige omgeving, zonder al te veel prikkels. Daar zijn we ons bij Abitare maar al te zeer van bewust. Ons bureaumeubilair is strak en sober, het leidt niet af. Toch heeft het ook iets aparts. Uitgevoerd in karaktervol hout ademt het een aangename sfeer uit. Een ordelijke en goed georganiseerde werkruimte is essentieel voor je innerlijke rust. Daar zorgen we voor met opbergruimte op maat, samengesteld volgens jouw individuele wensen. 

Werk je vooral digitaal? Dan moet je misschien eens een computerkast overwegen. En wie weet droom je wel van een volledige muur met boekenkasten. Ook daar hebben we een oplossing voor. Open rekken, kasten, ladeblokken, rolkastjes … er zijn oneindig veel mogelijkheden om je thuiskantoor te realiseren. Wie bij kantoorkasten enkel aan saaie opbergruimte denkt dagen we uit om onze toonzaal te bezoeken. Doen! Wedden dat het een inspirerende ervaring wordt! 

 

  • bureaukasten - archiefkasten
  • Boekenkasten - bureaukasten
    Boekenkasten - bureaukasten
  • Bureau kinderkamer
  • MDF Italia Random

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen