Bureaulampen

Je thuiskantoor is vaak meer dan een ruimte om te werken. Het is ook de plaats om je te ontspannen, wat tv te kijken, je e-mails te lezen of te beantwoorden, te gamen of om gewoon online de krant te lezen. Bij Abitare vind je verlichting die niet enkel aan elk van deze functies maar ook aan je budget tegemoetkomt. De juiste verlichting op je werkplek maakt een enorm verschil. Ze geeft een gevoel van sfeer en comfort en is bovendien letterlijk en figuurlijk aangenaam om te zien.     

Verlichting bureau

Onze lampen zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Pretentieloos maar altijd even sierlijk.  We bieden een uitgelezen selectie lichtarmaturen waarbij functionaliteit en design vloeiend in elkaar overgaan.

Of je nu gaat voor een hanglamp of een tafellamp, de juiste verlichting in je kantoor is van belang. En waarom zou je niet eens opteren voor een staande lamp in plaats van een klassieke bureaulamp, zo spaar je meteen ruimte uit op je werkblad.

Weet je nog niet goed welke lamp kiezen? Bezoek gewoon onze showroom, er gaat je vast een licht op. En uiteraard kan je tijdens je zoektocht naar een geslaagde bureaulamp rekenen op het deskundig advies van ons team.

 • Bureaulamp in glas
  Bureaulamp in glas
 • Occhio vloerlamp
 • Flo Lumina lamp
 • Gouden lampje
 • Design bureaulamp
 • Bureauplank met verlichting
 • Strak bureaulampje
  Strak bureaulampje

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen