Bureaustoelen

Thuis werken of studeren vraagt om een eigen, daartoe speciaal ingerichte werkplek. Bij voorkeur eentje die niet alleen praktisch maar vooral even smaakvol is ingericht als de rest van je woning. Je hoeft niet per se te gaan voor traditioneel kantoormeubilair of een klassieke zwarte directiestoel. Durf te experimenteren en overweeg ook eens een contrasterende stoel met een pittige look die meteen de aandacht trekt. Je legt liever andere accenten in de ruimte? Prima. Dan ga je gewoon voor een stoel die naadloos opgaat in je interieur.

Extra stoelen voor je werkplek

Werk je niet altijd alleen maar heb je ook wel eens collega’s of klanten op bezoek? Dan voorzie je best een paar extra stoelen op je werkplek. En wie zegt dat je zakendoen niet kan mengen met plezier? Je bent misschien wel aan het werk maar zo voelt het niet altijd aan, toch zeker niet als je op comfortabele stijlvolle vergaderstoelen zit.

Je zoekt een moderne bureaustoel die zitcomfort en design moeiteloos combineert. Strak, tijdloos of speels. Een stoel die perfect bij je overige kantoormeubelen past. Loop eens een keertje met iemand van het Abitareteam door de showroom en ontdek de legio mogelijkheden.  

  • Kuipstoel bureau
  • Bureaustoel voor kantoor
  • Bureaustoel kinderkamer
  • Bureaustoel voor kantoor
  • Kantoorinrichting
  • Bureaustoel voor kantoor

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen