Bureautafels

Thuis werken, studeren of gewoon je administratie bijwerken. Of je nu al dan niet in the cloud werkt, één ding is zeker: je kan niet zonder een degelijke kantoortafel. Volstaat een laptoptafel of heb je een ruimere computertafel nodig? Misschien zoek je wel een werktafel die af en toe dienstdoet als brainstorm-tafel en waaraan je moeiteloos klanten of relaties kunt ontvangen.

Bureaumeubilair, uitgevoerd in natuurlijke duurzame materialen

Abitare biedt bureaumeubilair, uitgevoerd in natuurlijke duurzame materialen. Ideaal om een werkkamer smaakvol in te richten en een ruimte te creëren waar het aangenaam werken is. Het bureau moet niet enkel perfect binnen de beschikbare ruimte passen, het moet ook op esthetisch vlak aanspreken. Hou rekening met de stijl van de rest van het interieur en ga voor een thuiskantoor met meubilair waar u zich goed bij voelt. Enkel dan kan u er creatief en productief mee aan de slag.

De inrichting van je werkplek hou je graag in eigen hand, toch is het soms moeilijk kiezen. Wat persoonlijk advies is dan erg welkom. Onze medewerkers zijn elke dag professioneel bezig met interieur en decoratie. Ze inspireren je en staan klaar om de inrichting van je werkruimte in goede banen te leiden. Work & study in style … met Abitare.

  • Milagro bureau op maat
  • Curve bureau
  • Provence bureau
  • Curve bureau notelaar
  • Bureau X-type
  • Bureau kinderkamer
  • Provence bureau

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen