GIVEAWAY

Maak kans op een gepersonaliseerde Pacha Lounge Chair van GUBI
voor u en uw vriend(in) t.w.v. 3.000 euro/stuk!

De iconische ontwerper Pierre Paulin had het idee opgevat om het gevoel van het “op wolken zitten” na te bootsen. Het resultaat is de Pacha-collectie geworden, een vrolijk modernistische en modulaire sofa collectie die zijn tijd ver vooruit was in 1975.
De meest bekende telg uit de Pacha collectie is de draaibare lounge chair. Door zijn ronde vormen en laaghangend design oogt hij gezellig en zacht. Van zodra je er in plaats neemt, merk je dat hij ook buitengewoon comfortabel is.
Met een keuze uit een zwart of parelgoud onderstel en talloze aanpasbare bekledingsopties kunt u precies het statement maken dat u wenst voor uw woonkamer of aperitiefhoek. Bovendien is er nu ook een outdoor versie van gemaakt.

Like onze pagina op Facebook en Instagram om niets te missen van Abitare Mooi Wonen!

Maak kans op een gepersonaliseerde Pacha Lounge Chair van GUBI voor u en uw vriend(in) t.w.v. 3.000 euro/stuk! Neem deel en geef ons de naam van uw vriend(in) die volgens u ook een gepersonaliseerde Pacha  mag winnen als u wint. De winnaar en haar/zijn vriend(in) komen samen naar onze showroom te Geel om de Pacha Lounge Chairs samen te stellen naar keuze (onderstel, bekleding, in- of outdoor uitvoering). We maken de winnaars bekend op donderdag 22 december, 12u via de website. 

Beantwoord de vraag, vul hieronder uw gegevens in en nomineer een vriend of vriendin die ook een PACHA Lounge Chair wint als u als de winnende deelnemer* uit de bus komt!

* De deelnemer die in zijn antwoord het totaal aantal ingestuurde deelnames (de prijsvraag) het dichtst benadert, wint. Bij een ex aequo wint de deelnemer die het eerst reageerde met het (meest) juiste antwoord. De verificatie gebeurt aan de hand van de digitale data verkregen via het online deelnameformulier.  
De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op de website van Abitare (abitare.be) op 22 december 2022 om 12u. Het is de verantwoordelijkheid van de winnaar om binnen de 48u met Abitare contact op te nemen (via info@abitare.be) en ook de door hem/haar genomineerde vriend(in) ervan te verwittigen dat ook zij/hij contact moet opnemen, om recht te hebben op de prijs. Na verloop van deze termijn vervalt/vervallen de prijs/prijzen en blijft/blijven deze toebehoren aan Abitare zonder dat de deelnemer noch diens vriend(in) enige aanspraak kan laten gelden.