Home - Blog - nieuws - KAAI handtassen

KAAI handtassen

26/04/19

Ine en Helga, de oprichters van KAAI, zijn twee actieve vrouwen die voor hun jobs van de ene meeting naar de andere holden. Omdat de trolleys en handtassen waarin ze hun laptops, telefoon, papierwerk en persoonlijke spullen meenamen er allesbehalve stijlvol uitzien, besloten ze zelf een tas te ontwerpen, specifiek voor ‘women on the go’.

De meeste vrouwen maken één gigantische rommel in hun tas. Resultaat? Als je je telefoon of je sleutels moet vinden, ben je al snel een paar minuten bezig. Dat is tijd die je wilt besparen als zakenvrouw.

De buitenkant is van kras- en vlekbestendig leer, de binnenkant in overzichtelijk KAAI-blauw. Compartimentgewijs hebben Hilde en Ine werkelijk aan alles gedacht. Er is zelfs een lits voor je sleutels en een zakje om je juwelen in op te bergen.

De tassen van KAAI zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen