Meubelen

Je bent toe aan een nieuwe inrichting voor je huis en hecht veel belang aan mooi wonen. Nieuwe meubels kiezen doe je dan niet zomaar. Seriewerk spreekt je niet aan, je gaat eerder voor meubilair dat individualiteit en stijl combineert. Ontdek bij Abitare hoe bijzonder ‘eenvoudig’ kan zijn. Wij houden het altijd op sober maar voegen er telkens dat beetje extra aan toe. Zo slagen we er keer op keer in om een stukje van je persoonlijkheid in je interieur te introduceren.

Bij Abitare zijn we heel soepel naar de klanten toe; we proberen aan al je wensen tegemoet te komen. Als het daarentegen op kwaliteit, design en functionaliteit aankomt geven we echter geen millimeter toe. Wij werken altijd met authentieke materialen en hebben een passie voor hout. Het wordt met de jaren mooier, heeft een warme uitstraling en brengt je interieur tot leven.

Gebrek aan inspiratie? Nood aan advies? Probeer af en toe eens out of the box te denken, je zal merken dat de ideeën spontaan opborrelen. Wandel even door onze toonzaal en aarzel niet om een beroep te doen op onze ervaren medewerkers. Zij hebben vaak een verrassende kijk op binnenhuisinrichting en staan je maar al te graag bij met raad en daad.

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen