Home - Blog - nieuws - Mieke Dierckx handtassen

Mieke Dierckx handtassen

29/06/19

Sinds kort kan u niet alleen bij ons terecht voor een volledig interieur, maar ook voor lifestyle –en cadeau artikelen. Abitare staat voor duurzaam design, tijdloze ontwerpen en kwalitatieve materialen. Als dit alles nog eens een Belgische stempel draagt, dan zijn wij helemaal enthousiast.  Word jij even vrolijk van deze combinatie als wij?

Handtassen designer Mieke Dierckx heeft al zes succesvolle jaren als ontwerpster voor het gelijknamige handtassenmerk op haar naam staan. Haar tassen zijn herkenbaar door hun minimalistische design, uitstekende kwaliteit en draagbaarheid. Ze werkt met hoogwaardig leder en elk stuk wordt met de hand gemaakt door een familiebedrijf in Portugal. De rode draad in haar collecties is driedimensionaliteit, ze houdt namelijk van een spel van dieptes, vormen en kleuren.

Er is één collectie per jaar, want Mieke vindt niet dat handtassen seizoensgebonden zijn. De kleuren past ze wel aan per seizoen. De modellen variëren van clutches tot shoppers en saddle bags.

 

Kom gerust eens passen en laat de prachtige kleurencombinaties je inspireren!

Mieke Dierckx
Mieke Dierckx
Mieke Dierckx
Mieke Dierckx

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen