Home - Blog - nieuws - Piet Boon tuinmeubelen

Piet Boon tuinmeubelen

15/04/19

Piet Boon, de Nederlandse ontwerper die bekend staat voor zijn strakke belijningen, is van meerdere markten thuis. Van architectuur en interieur tot exterieur. Typerend voor de outdoor collecties is het gebruik van massief Afrikaans Iroko hout. Maar de meeste outdoor collecties van Piet Boon zijn nu ook in een teakhout versie verkrijgbaar.

De sobere en solide ontwerpen plaatsen het natuurlijke materiaal helemaal centraal. De tuinmeubelen van Piet Boon zijn heel duurzaam. Het tuinmeubilair wordt niet alleen gemaakt met gevoel voor esthetica, maar ook met oog op het intensief gebruik ervan.

 

De GIJS outdoor collectie van Piet Boon staat in het teken van ontspanning en romantiek.  Languit genieten doe je samen of alleen in de GIJS Fauteuil, loveseat of daybed. De behaaglijke kussens op het solide frame in Iroko hout harmoniëren perfect.

De LARS collectie is een grootse baken van rust in iedere buitenruimte. Geniet van het gezelschap van vrienden en familie terwijl je wegzinkt in de genereus geproportioneerde LARS met zijn heldere lijnvoering en zachte kussens.

Zowel de ANNE dineertafel als de ANNET koffietafel harmoniëren mooi met de NIEK en GIJS outdoor zitmeubelen en zorgen voor een krachtig statement op elk terras.

 

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen