Home - Blog - nieuws - Relax fauteuils

Relax fauteuils

30/09/18

Een relax fauteuil die in een modern interieur past.  Dat is al jaren een moeilijke zoekoefening.  Vaak zien dit soort fauteuils er oubollig uit, of is er wel één of ander detail zoals de poot niet combineerbaar met de rest van de meubels.  We hebben dus lang moeten zoeken maar eindelijk vonden we een paar toffe modellen die binnen onze smaak vallen.

Het leuke aan deze relaxen is het feit dat je kan kiezen of je ze manueel verstelbaar wil, dan wel elektrisch met een batterij.  De elektrische fauteuils zijn natuurlijk het leukst want je hoeft maar gewoon op een subtiel ingebouwd knopje te duwen aan de zijkant van de fauteuil en je zet de stoel in een ligstand naar keuze.  De batterij hoeft bovendien maar heel weinig opgeladen te worden, en dat doe je door de stoel gewoon even  (een nachtje bijvoorbeeld)  in te pluggen in het stopcontact.  Niets moeilijk aan, de draad is zo lang dat de stoel niet verplaatst moet worden, en door dit systeem heeft u dus altijd een stoel zonder draad maar wel met een elektrische bediening.

Een bijkomende troef is het feit dat deze relaxfauteuils zowel in leder als in stof verkrijgbaar zijn en dat de keuzemogelijkheid enorm uitgebreid is.  Kies bijvoorbeeld voor een frisse kleur of een luxueus fluweel en dan ziet zo’n relaxfauteuil er meteen heel wat hipper uit dan we gewoon zijn. 

 

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen