Slapen

Slapen doe je met je ogen dicht. Je ziet je slaapkamermeubelen niet. Toch zal je beter slapen als je meubilair een zekere rust uitstraalt. Bij Abitare vind je mooie tijdloze bedden, zonder al te veel poespas. Ze staan naar je te lonken en nodigen uit om hun slaapcomfort te ontdekken. In gedachten zie je jezelf al zalig wegdromen. Je overweegt om voortaan ’s avonds met de kippen op stok te gaan en elke ochtend een gat in de dag te slapen.

Tijdloze bedden en slaapkamers in duurzame materialen

Een glas water, je gsm, een boek … je kan het allemaal kwijt op het bijhorende nachttafeltje. Voor je kleding en eventueel andere spullen zijn er hang- leg- of ladekasten. Uitgevoerd in warme, duurzame materialen zorgen ze voor een sfeer waarin je tot rust komt en heerlijk kan ontspannen. Net wat je in je slaapkamer nodig hebt.

Om de look & feel van je slaapkamer te bepalen mag je uiteraard een beroep doen op de ondersteuning van de Abitare ploeg. Vooraleer je een definitieve keuze maakt mag je er van ons gerust nog eens een nachtje over slapen. Liever meteen beslissen? Ook goed. Wij houden onze slaapkamers alvast betaalbaar zodat je achteraf je geweten niet in slaap hoeft te sussen omdat je boven je budget ging.

  • Bed in hout
    Bed in hout
  • Sfeervolle slaapkamer

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen