Home - Blog - nieuws - Tinne's favoriet

Tinne's favoriet

20/02/19

In tijden waarin we onszelf voorbij lopen, waarin we hollen van de ene afspraak naar de andere en waarbij we steeds goed voor ons gezin willen zorgen, vind ik het zo belangrijk om een plekje te hebben voor jezelf.  Zo’n plekje creëren is helemaal niet zo moeilijk en geeft je op één of andere manier een klein beetje tijd om tot jezelf te komen.

 

In elk huis is er wel een hoek of een ruimte die net te groot is om leeg te laten, maar soms toch lastig is om in te vullen. Vaak is dat tussen de keuken en de woonkamer, in een doorgang, in een bureau of in een hoek van de woonkamer. Wat wél van belang is, is dat dat plekje weg is van alle drukte. Alleen op die manier kan je ook écht rust creëren.

Wat erg mooi is, is om dat plekje op een eiland te zetten. Dat kan door het aan te kleden met een gezellig tapijt in ronde of organische vorm. Er kan één of een groep van een- zitjes op staan, afhankelijk van de grootte van de plek. En helemaal ‘af’ is het met een gepaste leeslamp, een groep tafeltjes, en enkele fijne accessoires waar je zelf van houdt. Je kan in dit hoekje echt helemaal je zin doen.

Voor wie het graag sober wil houden, kan toon op toon tewerk gaan. Dat geeft wat extra rust bij jezelf en het past in ieders interieur.  Voor  wie  houdt  van  wat  meer  pit,  en  zijn  plekje  wil  delen om ervan te genieten, kan er natuurlijk ook ineens een aperitief- of koffiehoekje van maken. Actief borrelen en babbelen behoort tot onze levensstijl en het voert je samen met je vrienden even weg uit de dagelijkse sleur. Meerdere zitplaatsen kunnen verschillende modellen zijn in verschillende bekledingen, maar steeds mooi op elkaar afgestemd en elk met zijn eigen functie.

 

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen