Totaalinrichting

Laat uw woning inrichten door Abitare!

Achter Abitare staat een gepassioneerd team van interieurarchitecten dat u begeleidt doorheen de keuzes van uw volledige inrichting. Wij realiseren een vakkundig ontwerp voor uw woning, dat steeds  uniek is.

Als team een woning naar een hoger niveau tillen, dat is Abitare Mooi Wonen.

 

Design op maat

De interieurarchitecten van Abitare zijn passioneel als het gaat over het inrichten van uw woning waar ook ter wereld.  Zij geven steeds het allerbeste van zichzelf om hun klanten een vakkundig ontwerp voor te schotelen.  Klassevol design is de rode draad in hun werk.  Luisteren naar alle persoonlijke wensen en voorkeuren is één van de belangrijkste uitgangspunten. In de ruime showroom in Geel of in Brasschaat worden de klanten prestigieus, doch gemoedelijk ontvangen om van gedachten te wisselen. De ruime toonzaal biedt ook voldoende mogelijkheden om persoonlijke voorkeuren af te toetsen.

 

Uw interieur tot leven in 3D

Dagelijks worden klanten verrast met uitgewerkte ontwerpen. Moodboards worden gecreëerd en 3D tekeningen zijn ter beschikking. Het is echt wegdromen ‘in stijl’ wanneer een project wordt voorgesteld. Ook voor de interieurarchitect is dat steeds weer een spannend moment. De blije gezichten van de klanten omdat er rekening werd gehouden met alle persoonlijke wensen, is waar het om draait.

Zo stijlvol als hun klanten, zo stijlvol en kwalitatief zijn de materialen, de service en het afwerkingsniveau van Abitare. Als team een woning letterlijk naar een hoger niveau tillen, dat is Abitare Mooi Wonen.

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen