Designwinkel totaalinrichting Abitare

Wie is Abitare

Abitare is het Italiaanse woord voor wonen. Gewoon wonen is echter maar saai.
Wat ons betreft moet daar het woordje MOOI bij. MOOI van mooi wonen dus. Een  simpele aanvulling, slechts vier letters, maar wel een wereld van verschil.
Wij van Abitare zijn steeds op zoek naar schoonheid en gezelligheid. Het gevoel ergens thuis te komen is voor ons heel belangrijk. En daarom zijn we niet zomaar een meubelwinkel.
Wij zijn een team van 7 vrouwen die een passie delen voor meubels, design en schoonheid, zonder daarbij het comfort en de persoonlijkheid van de klant uit het oog te verliezen. Wat ons bovendien boeit is de zoektocht naar toffe combinaties door exclusieve en betaalbare stukken samen te zetten. We zijn van mening dat een interieur moet kunnen verrassen en inspireren, want van schoonheid wordt een mens blij. 

Verschillende redenen zijn goed om onze winkels te bezoeken. Wanneer u op zoek bent naar een een klein cadeau, en cadeaubon of gewoon wat inspiratie.Maar ook wanneer u uw interieur wil aanpakken. Wij helpen u namelijk bij het zoeken van een geschikt meubel, maar evenzeer bij een inrichting van A tot Z. U kan via ons online afsprakenboek een afspraak maken met één van onze interieurarchitecten. Zo leert u ons kennen, en wij u natuurlijk. Een persoonlijke aanpak, service en stijl, daarvoor moet u bij Abitare zijn.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van onze winkels !

Terry, Lore, Charlotte, Britt, Kari, Tinne en Tara

Beleef Abitare thuis

Onze nieuwsbrief is een must-have als je op de hoogte wil blijven van interessante aanbiedingen, inspirerende workshops of designnieuws uit de wereld van Abitare. Vul dit formulier in en u hoeft niets te missen.

Interieuradvies en totaalinrichting

Maak een afspraak in de winkel naar keuze. Je kiest wanneer het jou past en wij maken graag die tijd voor je vrij. Vergeet niet om je maten, foto's en plannen mee te brengen.

Maak een afspraak  contacteer ons

Interieurmagazine

Bestel ons interieurmagazine met praktische tips, de nieuwste interieurtrends en een groot aanbod aan inspiratie.

Bekijk magazines
Ontvang het magazine

Volg ons op instagram @abitare_mooi_wonen