Interieurarchitecten:
Onze interieurachitecten begeleiden u

Totaalinrichting & Interieuradvies

THUISKOMEN DANKZIJ ABITARE

Hoe gaan we te werk?
1. Kom langs voor een kort verkennend gesprek of maak meteen een afspraak, telefonisch of via onze website Abitare.be


2. We ontvangen u persoonlijk in de winkel en nemen uitgebreid de tijd om u te leren kennen en om te luisteren naar wat uw plannen of ideeën zijn. Breng ook
zeker een plan van de ruimte en/of afmetingen mee.
TIP: extra beeldmateriaal is altijd handig. Denk aan foto’s van de ruimte, pinterest ideeën, knipsels uit magazines, stalen van vloerbekleding of verf etc.


3. We maken een tweede afspraak in de winkel.
Onze interieurarchitect heeft een gedetailleerd ontwerp voor u gecreëerd en zal dit aan de hand van plannen, moodboards en eventuele 3D visualisatie
aan u voorstellen. Eveneens krijgt u een beeld van het kostenplaatje. We overlopen alles samen en sturen bij tot het helemaal goed voelt.


4. Onze eigen Abitare leverkrachten komen bij u thuis leveren. Zij staan in nauw contact met de interieurarchitect en zullen alles met de grootste zorg en enthousiasme installeren. Een mooi resultaat neerzetten is letterlijk hun vak.

 

Wat kost een interieurarchitect bij Abitare?

Dankzij ons uitgebreide productassortiment kunnen wij u adviseren in alle facetten van uw interieur.
Van sofa’s tot eettafels, maatwerk en decoratie, bij ons kan u het vinden. De combinatie van onze prachtige en duurzame collectie-items met gepassioneerde en ervaren interieurarchitecten resulteert in uw droominterieur. 

Maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies
of kom langs in één van onze showrooms.

Interieur- en totaalprojecten

Binnenkijken bij onze klanten

Previous slide
Next slide

Een ruimte om thuis te komen

DE BELOFTES VAN ABITARE

U bent uniek. U heeft een eigen smaak, een eigen persoonlijkheid en eigen noden wanneer het gaat om uw interieur. Om die reden is ook al ons advies en elk interieurontwerp op maat. Zelfs onze meubelstukken kunnen aangepast of ontworpen worden op uw maat. Uw behoeften en wensen staan centraal in het eindresultaat. Daarnaast kan u rekenen op een erg persoonlijke begeleiding,
waarbij u op een vaste interieurarchitecte kan rekenen doorheen het ganse traject.

U inspireren is iets wat ons elke dag bezighoudt. Onze showrooms worden continu aangepast. We creëren doordachte en geslaagde combinaties in kleuren, materialen en texturen. We durven anders te zijn, zonder het evenwicht van een ruimte uit het oog te verliezen. Dit resulteert in verrassende en inspirerende leefomgevingen die vaak de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Kom gerust even langs en ontdek het zelf.

Abitare staat garant voor bewuste en duurzame keuzes voor uw interieur. Met het oog op een evenwichtige wereld staan wij erop respect te hebben voor de natuur en de materialen die wij gebruiken in uw leefomgeving. Een gezond, duurzaam en inspirerend interieur is waar Abitare garant voor staat.

U bent welkom, van harte welkom zelfs in onze showrooms. Laat u inspireren en maak kennis met de herkenbare Abitare-stijl waar gezelligheid altijd troef is. We ontvangen u graag met een feestelijk glaasje bubbels of een heerlijk kopje koffie. Wandel gerust één van onze drie vestigingen binnen. Wil u zeker zijn dat één van onze interieurarchitecten beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden? Dan is het sterk aan te raden om een vrijblijvende afspraak in te plannen.