Interieurarchitecten:
Onze interieurachitecten begeleiden u

Interieurarchitecten & Interieuradvies

Interieurarchitecten voor Uw Perfect Ingerichte Woonruimte

U bent altijd welkom in een van onze drie vestigingen om onze uitgebreide collectie raamdecoratie en designmeubelen te ontdekken. Onze interieurarchitecten staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw interieur. Bezoek ons vandaag nog en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

 

Onze interieurarchitecten bieden deskundig advies op maat, afgestemd op uw persoonlijke stijl en behoeften. Of u nu uw gehele woonruimte opnieuw wilt inrichten of slechts een enkele kamer een nieuwe uitstraling wilt geven, onze experts begeleiden u bij elke stap van het proces. Met een diepgaande kennis van interieurontwerp en een scherp oog voor detail, creëren onze interieurarchitecten ruimtes die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

 

Het kiezen van de juiste raamdecoratie en designmeubelen kan een uitdaging zijn, maar onze interieurarchitecten maken dit proces eenvoudig en plezierig. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen deze naar een coherent en harmonieus ontwerp. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische uitstraling of een meer klassieke en warme sfeer verkiest, onze interieurarchitecten weten precies hoe ze uw visie tot leven kunnen brengen.

 

Naast hun expertise in design, hebben onze interieurarchitecten ook uitgebreide kennis van materialen en trends. Zij blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van interieurontwerp, zodat zij u altijd het beste advies kunnen geven. Dit zorgt ervoor dat uw interieur niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en toekomstbestendig.

 

Onze drie vestigingen zijn uitgerust met een breed scala aan raamdecoratie en designmeubelen, zorgvuldig geselecteerd door onze interieurarchitecten. U kunt hier in een inspirerende omgeving de verschillende mogelijkheden ontdekken en samen met onze experts de perfecte keuzes maken voor uw woning. Of het nu gaat om elegante gordijnen, praktische jaloezieën of unieke meubelstukken, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw droominterieur te realiseren.

 

Laat onze interieurarchitecten u helpen om van uw huis een thuis te maken. Bezoek een van onze vestigingen en ervaar zelf de passie en creativiteit die wij in elk project steken. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te begeleiden bij het creëren van een interieur dat perfect aansluit bij uw levensstijl en smaak.

 

Het Abitare Team

 

 

Interieuradvies - Interieurinrichting - Interieurarchitecten

Hoe gaan we te werk?

Kom langs voor een kort verkennend gesprek of maak meteen een afspraak, telefonisch of via onze website Abitare.be

We ontvangen u persoonlijk in de winkel en nemen uitgebreid de tijd om u te leren kennen en om te luisteren naar wat uw plannen of ideeën zijn. Breng ook zeker een plan van de ruimte en/of afmetingen mee.
TIP: extra beeldmateriaal is altijd handig. Denk aan foto’s van de ruimte, pinterest ideeën, knipsels uit magazines, stalen van vloerbekleding of verf etc.

We maken een tweede afspraak in de winkel.
Onze interieurarchitect heeft een gedetailleerd ontwerp voor u gecreëerd en zal dit aan de hand van plannen, moodboards en eventuele 3D visualisatie
aan u voorstellen. Eveneens krijgt u een beeld van het kostenplaatje. We overlopen alles samen en sturen bij tot het helemaal goed voelt.

Onze eigen Abitare leverkrachten komen bij u thuis leveren. Zij staan in nauw contact met de interieurarchitect en zullen alles met de grootste zorg en enthousiasme installeren. Een mooi resultaat neerzetten is letterlijk hun vak.

Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij u adviseren in alle facetten van uw interieur en exterieur. Van sofa’s tot eettafels, maatwerk en decoratie, luxe loungesets en stijlvolle tuintafels, bij ons kunt u het vinden. De combinatie van onze prachtige en duurzame collectie met gepassioneerde en ervaren interieurarchitecten resulteert in uw droominterieur.

Maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies
of kom langs in één van onze showrooms.

Interieur- en totaalprojecten

Binnenkijken bij onze klanten

Mooi interieur

Een ruimte om thuis te komen

DE BELOFTES VAN ABITARE

U bent uniek. U heeft een eigen smaak, een unieke persoonlijkheid en specifieke noden wanneer het gaat om uw interieur en buitenruimte. Om die reden is ook al ons advies en elk tuin- of interieurontwerp maatwerk. Zelfs onze meubelstukken kunnen aangepast of ontworpen worden op uw maat. Uw behoeften en wensen staan centraal in het eindresultaat. Daarnaast kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding  en een vaste interieurarchitecte voor het ganse traject.

U inspireren is iets wat ons elke dag bezighoudt. Onze showrooms, terrassen en tuinen worden continu aangepast. We creëren doordachte en geslaagde combinaties in kleuren, materialen en texturen. We durven anders te zijn, zonder het evenwicht van een ruimte uit het oog te verliezen.

Dit resulteert in verrassende en inspirerende leefomgevingen die vaak de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Kom even langs en ontdek het zelf.

Abitare staat garant voor bewuste en duurzame keuzes voor uw interieur en buitenmeubelen. Met het oog op een evenwichtige wereld staan wij erop respect te hebben voor de natuur en de materialen die wij gebruiken in uw leefomgeving. Een gezond, duurzaam en inspirerend interieur is waar Abitare garant voor staat.

U bent welkom, van harte welkom zelfs in onze showrooms. Laat u inspireren en maak kennis met de herkenbare Abitare-stijl waar gezelligheid altijd troef is. We ontvangen u graag met een feestelijk glaasje bubbels of een heerlijk kopje koffie. Wandel gerust één van onze drie vestigingen binnen. Wil u zeker zijn dat één van onze interieurarchitecten beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden? Dan is het sterk aan te raden om een vrijblijvende afspraak in te plannen.