Maatwerk

Omdat elke ruimte anders is en iedereen persoonlijke noden heeft, is het soms moeilijk om een bepaald meubel te vinden binnen het standaard meubelaanbod. Daarom bieden wij op maat gemaakte meubels aan, stukken die volledig met de hand gemaakt worden naar de wensen van onze klant.

Onze maatwerk meubels zijn het neusje van de zalm. Eerst en vooral wordt er alleen maar gewerkt met eerste keuze massief eiken- of notenhout. Dat wil zeggen dat het hout altijd geselecteerd wordt en alleen maar die planken worden gebruikt die weinig of geen knoesten hebben. Een meubelstuk zal er op die manier altijd tijdloos en strak uitzien.


Bovendien bent u niet beperkt in kleur. Een naturel eiken meubel is en zal altijd mooi zijn, maar soms vraagt een huiskamer een donker wengé gebeitste boekenkast. Of misschien is een grijs gebeitst salontafel wel mooier op de kleur van uw parket? Binnen ons gamma vindt u zeker een kleur die perfect aansluit bij uw interieur.


Tenslotte kan u de afwerking kiezen. Vindt u een natuurlijke uitstraling wel mooi maar bent u bang dat een geoliede tafel te moelijk zal zijn in onderhoud? Dan kiest u een gelakte tafel. Door het gebruik van een ultra matte lak zal u het verschil met een geoliede tafel niet of nauwelijks zien. En toch kan u uw tafel dagelijks met water en zeep afwassen. Ideaal in onderhoud dus en toch die natuurlijke charme in huis.

Ook voor mensen die houden van een meer doorleefde uitstraling hebben we de optie om voor geborsteld hout te kiezen. Door het handmatig borstelen van eik komt de nerfstructuur van het hout verder naar voren. Deze bewerking heeft als eindresultaat dat de planken ruw in plaats van glad aanvoelen.

Kortom, persoonlijkheid en perfectie in een meubelstuk. Dat is voor ons maatwerk.