Stijlvolle shopping(tas) met ons nieuw ‘MOOI buiten leven’ magazine erin!

Bent u op zoek naar een ervaring die echt anders is dan anders? Kom dan zeker eens langs in één van onze showrooms in Geel, Brasschaat of Bonheiden. U kunt uw bezoek plannen of u kiest vrijblijvend een bezoekje te brengen. Onze showrooms zijn zorgvuldig ingericht om de perfecte sfeer te creëren die past bij onze missie en visie. Met een glaasje in de hand ontdekt u in alle rust hoe u onze producten op verschillende manieren kunt gebruiken en combineren. En vergeet niet te vragen naar uw inspirerend magazine en shoppingtas.

 

Onze interieurarchitecten zijn gepassioneerde experts die u informeren en luisteren naar uw specifieke behoeften.

 

Bij Abitare Mooi Wonen geloven we dat persoonlijke aandacht en service essentieel zijn voor een geslaagde shopervaring en daarom doen we er alles aan om u op uw gemak te stellen en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. De shoppingtas van Abitare die u mee naar huis krijgt, is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook perfect te gebruiken als tas voor een dagje zon, zee en strand.

 

 

Hoe kan u deze tas met magazine bekomen? U komt langs in één van onze showrooms en u ontvangt onze tas met het Mooi buiten leven magazine.

Vul dan hieronder uw gegevens in zodat u op de hoogte blijft via onze mailings.

Vergeet ons niet te volgen op onze social media kanalen waar wij u blijven inspireren met de nieuwste meubeltrends.