Maatwerk

De maatwerk kasten en tafels van Abitare zijn het neusje van de zalm. Meubelmakers werken hier nog echt met heel veel liefde voor hun vak. Dat voelt u aan alles. Dat ziet u aan de kleinste details. En wie denkt dat zoiets niet te betalen is, heeft het mis. Onze massief houten kasten hebben een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Veel liefhebbers van mooi wonen ontdekten het al. Zij kunnen nu volop genieten van hun meubel op maat.

Bewust is gekozen voor pure, natuurlijke materialen. Zuivere materialen brengen rust en evenwicht in uw interieur. Er wordt uitsluitend gewerkt met hout, gewonnen uit duurzaam bosbeheer. Hebt u ook respect voor de natuur en zorgt u mee voor ons milieu? Door te kiezen voor Abitare’s maatwerk, kiest u voor ecologie in uw woning.

 

UW INTERIEUR IS BEPALEND VOOR DE AFWERKING VAN ONZE MAATKASTEN.

Geolied wit, donker wengé, of stompmat gelakt, alles kan. Tegenwoordig bestaat er een ultra matte laksoort. U merkt nauwelijks het verschil met olie, maar u kan wel uw meubel met water afwassen, een groot voordeel voor veel gezinnen. Olie geeft dan weer een meer natuurlijke uitstraling, maar heeft op zijn beurt een beetje meer onderhoud nodig.

 

MASSIEF HOUT

Massief hout kan ook met de hand ‘geborsteld’ worden, waardoor het hout er wat meer doorleefd zal uitzien. De nerfstructuur wordt meer zichtbaar en de planken zullen iets ruwer aanvoelen. De interieurspecialisten van Abitare helpen u met veel plezier bij het maken van de juiste keuze.

Omdat het gaat over ‘maatwerk’, kan u echt alles zelf kiezen. Breedte, hoogte, diepte, dikte van de legplanken, aantal lades, deuren, open vakken. Een kast op maat is bij dit concept ook echt op maat. Talloze klanten maakten hiervan al gebruik. Hun meubelwens ging alvast in vervulling. Hebben we het hier alleen over kasten? Nee hoor, ook bijpassende tafels worden vervaardigd uit hetzelfde mooie hout. De dikte van de tafelpoten kiest u samen met onze interieuradviseurs, en zelfs voor het tafelblad krijgt u meerdere opties.