Interieurinrichting

Een ganse woning of zelfs maar een enkele kamer inrichten of volledig renoveren. Het kan een hele uitdaging zijn. Professioneel advies om uw interieurinrichting te optimaliseren is meestal zeer welkom. Het team van Abitare gaat nog een stapje verder en neemt, indien u dit wenst, de klus volledig van u over. Het hoeft ook niet altijd om een volledige interieurinrichting te gaan. Ook bijvoorbeeld enkel de zithoek een nieuwe look geven of een kleine thuiswerkplek inrichten behoort bij ons tot de mogelijkheden.

 

Totaalinrichting

 

We creëren comfortabele en tijdloze interieurs die de levensstijl van onze klanten weerspiegelen. Allereerst luisteren we naar al uw specifieke wensen en ideeën om ons een exact beeld te kunnen vormen van het interieur dat u voor ogen hebt. Vervolgens gaan we aan de slag en ontwerpen we een interieur dat volledig bij uw persoonlijkheid aansluit. Een van onze interieurontwerpers loodst u van start tot finish doorheen het ganse ontwerptraject. 

 

Interieuradvies

 

Misschien weet u al precies waarnaar u op zoek bent of hebt u enkel hulp nodig hebt om de puntjes op de i te zetten. Abitare helpt u om uw ultieme woon- of kantoorruimte te creëren en heeft een aanbod voor elke smaak en stijl. Het team adviseert, suggereert en toont u de verschillende mogelijkheden. U krijgt een mooi beeld van hoe uw woning of kantoorruimte eruit kan zien. Wij tonen u hoe u ze stijlvoller, comfortabeler en leefbaarder maakt. Ongeacht hoe groot of klein uw visie is, we passen elk project aan uw behoeften aan. Het resultaat is steevast een harmonieus geheel. De interieurinrichters houden rekening met de natuurlijke lichtinval en realiseren ruimtes die u een bijzonder aangenaam ruimtelijk gevoel bezorgen en waar het heerlijk vertoeven is.

MOOI WONEN staat bij ons centraal. De kamers in uw woning zijn plaatsen waar uw vrienden en familie samenkomen, ruimtes waar u herinneringen opdoet. Wie de inrichting ervan in handen geeft van het ABITARE team verzekert zich van een mooie achtergrond voor al deze herinneringen. Het spreekt voor zich dat elk project door ons, tot en met de kleine accessoires toe, tot in de puntjes afgewerkt wordt.