Maatwerk in massief hout

De maatwerk in massief hout zoals kasten en tafels van Abitare zijn het neusje van de zalm. Puur vakmanschap kan je het noemen. Meubelmakers werken hier nog echt met heel veel liefde voor hun vak. Dat voel je aan alles. Dat zie je aan de kleinste details.
En wie denkt dat zoiets niet te betalen is, heeft het mis. Deze massief houten kasten hebben een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Veel liefhebbers van mooi wonen ontdekten het al. Zij kunnen nu volop genieten van hun meubel op maat.

Bewust is gekozen voor pure, natuurlijke materialen.
Hout en glas zijn de basisgrondstoffen. Heel nauwgezet worden de mooiste delen van de bomen geselecteerd.
Notenhout en eikenhout hebben de absolute voorkeur om een optimale schoonheid te bekomen. Zuivere materialen brengen rust en evenwicht in je interieur.
Er wordt uitsluitend gewerkt met hout, gewonnen uit duurzaam bosbeheer. Heb je ook respect voor de natuur en zorg je mee voor ons milieu? Door te kiezen voor Abitare’s maatwerk, kies je voor ecologie in je woning.

JOUW INTERIEUR IS BEPALEND VOOR DE AFWERKING VAN DEZE MAATKASTEN.

Geolied wit, donker wengé, of stompmat gelakt, alles kan.
Tegenwoordig bestaat er een ultra matte laksoort. Je merkt nauwelijks het verschil met olie, maar je kan wel dagelijks je meubel met water afwassen, een groot voordeel voor veel gezinnen.
Olie geeft dan weer een meer natuurlijke uitstraling, maar heeft op zijn beurt een beetje meer onderhoud nodig.

MASSIEF HOUT

Massief hout kan ook met de hand ‘geborsteld’ worden, waardoor het hout er wat meer doorleefd zal uitzien. De nerfstructuur wordt meer zichtbaar en de planken zullen iets ruwer aanvoelen.
De interieurspecialisten van Abitare helpen je met veel plezier bij het maken van de juiste keuze.
Omdat het gaat over ‘maatwerk’, kan je echt alles zelf kiezen. Breedte, hoogte, diepte, dikte van de legplanken, aantal lades, deuren, open vakken.
Een kast op maat is bij dit concept ook echt op maat. Talloze klanten maakten hiervan al gebruik.
Hun meubelwens ging alvast in vervulling.
Hebben we het hier alleen over kasten? Nee hoor, ook bijpassende tafels worden vervaardigd uit hetzelfde mooie hout. De dikte van de tafelpoten kies je samen met onze interieuradviseurs, en zelfs voor het tafelblad krijg je meerdere opties.