Boeken maken het huis

Het digitale tijdperk waarin we zijn beland, bestaat uit iPads, smartphones en tablets. Voor alles hebben we een app en gebruiken we een scherm. Ook wij vinden dat allemaal erg praktisch en maken gretig gebruik van de tools die ons worden aangereikt. Maar wat gaat er allemaal verloren? Weet je nog dat je in de zetel kon ploffen met de krant waarin dan ook nog eens écht nieuwtjes stonden? Of lekker onderuit zakken met een spannend boek kan zo’n deugd doen? Wel, weet je waar je interieur nu nood aan heeft? Aan een fantastisch mooi boek!

KLEREN MAKEN DE MAN. BOEKEN MAKEN JE HUIS.

Er is niks dat je huis zo mooi aankleed dan een paar mooie boeken. 2 of 3 boeken op de juiste plek en in de juiste kleur geven ‘karakter’ aan je interieur. Het bepaalt meteen de stijl waarin je woont en het geeft je woonplek extra cachet.

De nieuwe Abitare cadeaushop zal vooral gericht zijn op mooie en originele geschenken. Spullen die tamelijk uniek zijn, geven ons energie en veel voldoening, omdat ze onze woonomgeving net dat tikkeltje méér geven.

Boeken zijn om die reden een volwaardige aanvulling van ons assortiment. Een boek als geschenk is altijd heel persoonlijk. Ook voor mannen is het steeds een blijvend geschenk en het maakt een sterke indruk.