Poliform

Ontdek bij Abitare de verfijnde wereld van Poliform. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment designmeubelen en accessoires van topkwaliteit, perfect om een tijdloos en elegant interieur te creëren. Onze ervaren interieurarchitecten staan klaar om je te begeleiden bij het realiseren van jouw droominterieur.

 

Ontmoet de uitzonderlijke ontwerpers achter Poliform: Jean-Marie Massaud, Marcel Wanders Studio, Emmanuel Gallina, Vincent Van Duysen, en Flaviano Capriotti.

 

Bij Abitare geloven we in de kracht van een doordacht interieuradvies en totaalinrichting. Onze interieurarchitecten zijn experts in het combineren van verschillende elementen om een harmonieus geheel te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Of je nu op zoek bent naar een strakke bank, een stijlvolle eettafel of unieke decoratieve accenten, wij helpen je graag bij het samenstellen van een interieur dat perfect bij jou past.

 

Designcollectie Poliform

 

Ontdek de onze tijdloze ontwerpen , bekend om hun elegantie en hoogwaardige materialen. Onze interieurarchitecten kunnen je adviseren over hoe je deze stukken kunt integreren in jouw interieur, en hoe je ze kunt combineren met andere meubelen en accessoires voor een samenhangende en luxe uitstraling.

Bezoek onze showroom en ervaar de inspirerende omgeving waar je de kwaliteit en schoonheid van Poliform kunt ontdekken. Onze deskundige interieurarchitecten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste stukken en het creëren van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Bij Abitare streven we ernaar om onze klanten een onvergetelijke winkelervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een enkel meubelstuk of een volledige interieurmake-over, onze interieurarchitecten zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Ontdek hoe Poliform kan bijdragen aan de verfijning en elegantie van jouw huis bij Abitare.