Download nu gratis het magazine:

 

Wij sturen je een download link per mail.

Vul je gegevens in:

Totaalinrichting & Interieuradvies

THUISKOMEN DANKZIJ ABITARE

Een woonruimte, volledig naar uw smaak ingericht en volledig afgestemd op uw persoonlijke noden. Een plaats waar u rust vindt, waar u gezellige en energieke momenten met uw dierbaren beleeft. Een omgeving die klopt in alle facetten, tot in de kleinste details. Een ruimte waarin u thuis kan komen.

 

Dat is wat onze interieurarchitecten elke dag realiseren, voor al onze klanten. Van leefruimte tot eetkamer, van slaapkamer tot decoratie. Wij staan voor u klaar met doordacht interieuradvies voor het inrichten van een ruimte of voor het realiseren van een totaalproject. Gedreven door onze passie voor interieur, geïnspireerd door uw noden en met uitgebreide kennis van meubels en materialen zorgen wij ervoor dat u binnenkort kan wegdromen in uw interieur. Elke dag opnieuw.

 

U bent welkom in één van onze drie vestigingen. Altijd.


Het Abitare Team 

Totaalinrichting Interieuradvies - Abitare - Terry Knijf

Interieur- en totaalprojecten

Binnenkijken bij onze klanten

Previous slide
Next slide

Een ruimte om thuis te komen

DE BELOFTES VAN ABITARE

U bent uniek. U heeft een eigen smaak, een eigen persoonlijkheid en eigen noden wanneer het gaat om uw interieur. Om die reden is ook al ons advies en elk interieurontwerp op maat. Zelfs onze meubelstukken kunnen aangepast of ontworpen worden op uw maat. Uw behoeften en wensen staan centraal in het eindresultaat. Daarnaast kan u rekenen op een erg persoonlijke begeleiding,
waarbij u op een vaste interieurarchitecte kan rekenen doorheen het ganse traject.

U inspireren is iets wat ons elke dag bezighoudt. Onze showrooms worden continu aangepast. We creëren doordachte en geslaagde combinaties in kleuren, materialen en texturen. We durven anders te zijn, zonder het evenwicht van een ruimte uit het oog te verliezen. Dit resulteert in verrassende en inspirerende leefomgevingen die vaak de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Kom gerust even langs en ontdek het zelf.

Abitare staat garant voor bewuste en duurzame keuzes voor uw interieur. Met het oog op een evenwichtige wereld staan wij erop respect te hebben voor de natuur en de materialen die wij gebruiken in uw leefomgeving. Een gezond, duurzaam en inspirerend interieur is waar Abitare garant voor staat.

U bent welkom, van harte welkom zelfs in onze showrooms. Laat u inspireren en maak kennis met de herkenbare Abitare-stijl waar gezelligheid altijd troef is. We ontvangen u graag met een feestelijk glaasje bubbels of een heerlijk kopje koffie. Wandel gerust één van onze drie vestigingen binnen. Wil u zeker zijn dat één van onze interieurarchitecten beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden? Dan is het sterk aan te raden om een vrijblijvende afspraak in te plannen.