Totaalinrichting: Wat betekent dit voor u?

Wat is totaalinrichting en betekent dit voor u?

Een totaalinrichting is niet per definitie de inrichting van een volledige woning. Elke ruimte kan apart bekeken worden. Bij een totaalinrichting van een ruimte wordt er niets aan het toeval overgelaten. Elk onderdeel van de inrichting wordt onder de loep genomen. Of het nu over de opstelling en de keuze van de meubelen gaat, de juiste kleuren en materialen, de juiste verlichting, … elk onderdeel draagt namelijk bij tot een harmonieus geheel.

Hoe gaat Abitare te werk?

Allereerst nodigen wij u uit in onze showroom voor een eerste vrijblijvend gesprek om uw plannen en wensen te leren kennen. Dit gesprek is heel belangrijk omdat we hier dieper op uw verlangens ingaan, uw levensgewoonten willen kennen, uw smaak en wensen willen ontdekken.
Des te meer informatie u op dat moment kan meebrengen, des te beter kunnen we ons inleven. Foto’s van uw interieur, bouwplannen, een stuk vloertegel of parket, een stofstaal van de gordijnen, een kussen van een bestaande zetel, of een beeld van het interieur van je dromen. Al deze informatie is nuttig om efficiënt te kunnen werken.  Zelfs een simpele schets met exacte afmetingen en plaats van ramen en deuren kan voldoende zijn.
Elke klant is uniek voor ons en wordt vanaf dan individueel begeleid.  Samen gaan we op zoek naar de perfecte combinaties, aangepaste kleuren en materialen, de juiste keuzes voor uw wensen en noden.
Tot slot komen we ter plaatse ter controle.  We meten alles na en stemmen de laatste details op elkaar af.  Vanaf dan kan de bestelling geplaatst worden en zorgen we voor een vlotte levering en plaatsing.  Het resultaat is dan het begin van uw persoonlijke droominterieur.

Bekijk hieronder alvast de foto’s van ons laatste project