Designmeubelen

Totaalinrichting & Interieuradvies

Designmeubelen voor een Perfect Ingerichte Woonruimte

Een woonruimte volledig naar uw smaak ingericht en afgestemd op uw persoonlijke noden. Een plaats waar u rust vindt en waar u gezellige en energieke momenten met uw dierbaren beleeft. Een omgeving die in alle facetten klopt, tot in de kleinste details. Een ruimte waarin u zich echt thuis voelt.

 

Dat is wat onze interieurarchitecten elke dag realiseren voor al onze klanten. Van de leefruimte tot de eetkamer, van de slaapkamer tot de decoratie, wij staan voor u klaar met doordacht interieuradvies. Of het nu gaat om het inrichten van een specifieke ruimte of het realiseren van een totaalproject, wij bieden expertise op maat. Gedreven door onze passie voor interieur en geïnspireerd door uw noden, met uitgebreide kennis van designmeubelen en materialen, zorgen wij ervoor dat u binnenkort kan wegdromen in uw perfect ingerichte interieur. Elke dag opnieuw.

 

Onze collectie designmeubelen is zorgvuldig samengesteld om aan diverse stijlen en voorkeuren te voldoen. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische uitstraling of juist een klassieke en warme sfeer verkiest, wij hebben de perfecte meubels om uw visie tot leven te brengen. Elk stuk is ontworpen met oog voor detail en vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat uw interieur niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en functioneel.

 

Daarnaast bieden wij een persoonlijke aanpak waarbij uw wensen centraal staan. Onze interieurarchitecten luisteren aandachtig naar uw ideeën en geven professioneel advies om uw droominterieur te realiseren. Wij begeleiden u bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste designmeubelen tot de uiteindelijke plaatsing in uw woning. Ons doel is om een harmonieuze en stijlvolle leefruimte te creëren waar u jarenlang van kunt genieten.

 

U bent altijd welkom in een van onze drie vestigingen.

 

Het Abitare Team

Totaalinrichting - Totaalprojecten - Interieuradvies

Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij u adviseren in alle facetten van uw interieur en exterieur. Van sofa’s tot eettafels, maatwerk en decoratie, luxe loungesets en stijlvolle tuintafels, bij ons kunt u het vinden. De combinatie van onze prachtige en duurzame collectie met gepassioneerde en ervaren interieurarchitecten resulteert in uw droominterieur.

Maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies
of kom langs in één van onze showrooms.

Interieur- en totaalprojecten

Binnenkijken bij onze klanten

Mooi interieur

Een ruimte om thuis te komen

DE BELOFTES VAN ABITARE

U bent uniek. U heeft een eigen smaak, een unieke persoonlijkheid en specifieke noden wanneer het gaat om uw interieur en buitenruimte. Om die reden is ook al ons advies en elk tuin- of interieurontwerp maatwerk. Zelfs onze meubelstukken kunnen aangepast of ontworpen worden op uw maat. Uw behoeften en wensen staan centraal in het eindresultaat. Daarnaast kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding  en een vaste interieurarchitecte voor het ganse traject.

U inspireren is iets wat ons elke dag bezighoudt. Onze showrooms, terrassen en tuinen worden continu aangepast. We creëren doordachte en geslaagde combinaties in kleuren, materialen en texturen. We durven anders te zijn, zonder het evenwicht van een ruimte uit het oog te verliezen.

Dit resulteert in verrassende en inspirerende leefomgevingen die vaak de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Kom even langs en ontdek het zelf.

Abitare staat garant voor bewuste en duurzame keuzes voor uw interieur en buitenmeubelen. Met het oog op een evenwichtige wereld staan wij erop respect te hebben voor de natuur en de materialen die wij gebruiken in uw leefomgeving. Een gezond, duurzaam en inspirerend interieur is waar Abitare garant voor staat.

U bent welkom, van harte welkom zelfs in onze showrooms. Laat u inspireren en maak kennis met de herkenbare Abitare-stijl waar gezelligheid altijd troef is. We ontvangen u graag met een feestelijk glaasje bubbels of een heerlijk kopje koffie. Wandel gerust één van onze drie vestigingen binnen. Wil u zeker zijn dat één van onze interieurarchitecten beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden? Dan is het sterk aan te raden om een vrijblijvende afspraak in te plannen.