Meubelen

Je bent toe aan een nieuwe inrichting voor je huis en hecht veel belang aan mooi wonen. Nieuwe meubels kiezen doe je dan niet zomaar. Seriewerk spreekt je niet aan, je gaat eerder voor meubilair dat individualiteit en stijl combineert. Ontdek bij Abitare hoe bijzonder ‘eenvoudig’ kan zijn. Wij houden het altijd op sober maar voegen er telkens dat beetje extra aan toe. Zo slagen we er keer op keer in om een stukje van je persoonlijkheid in je interieur te introduceren.

Bij Abitare zijn we heel soepel naar de klanten toe; we proberen aan al je wensen tegemoet te komen. Als het daarentegen op kwaliteit, design en functionaliteit aankomt geven we echter geen millimeter toe. Wij werken altijd met authentieke materialen en hebben een passie voor hout. Het wordt met de jaren mooier, heeft een warme uitstraling en brengt je interieur tot leven.

Gebrek aan inspiratie? Nood aan advies? Probeer af en toe eens out of the box te denken, je zal merken dat de ideeën spontaan opborrelen. Wandel even door onze toonzaal en aarzel niet om een beroep te doen op onze ervaren medewerkers. Zij hebben vaak een verrassende kijk op binnenhuisinrichting en staan je maar al te graag bij met raad en daad.