Bureaulampen

Je thuiskantoor is vaak meer dan een ruimte om te werken. Het is ook de plaats om je te ontspannen, wat tv te kijken, je e-mails te lezen of te beantwoorden, te gamen of om gewoon online de krant te lezen. Bij Abitare vind je verlichting die niet enkel aan elk van deze functies maar ook aan je budget tegemoetkomt. De juiste verlichting op je werkplek maakt een enorm verschil. Ze geeft een gevoel van sfeer en comfort en is bovendien letterlijk en figuurlijk aangenaam om te zien.     

VERLICHTING BUREAU

Onze lampen zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Pretentieloos maar altijd even sierlijk.  We bieden een uitgelezen selectie lichtarmaturen waarbij functionaliteit en design vloeiend in elkaar overgaan.

Of je nu gaat voor een hanglamp of een tafellamp, de juiste verlichting in je kantoor is van belang. En waarom zou je niet eens opteren voor een staande lamp in plaats van een klassieke bureaulamp, zo spaar je meteen ruimte uit op je werkblad.

Weet je nog niet goed welke lamp kiezen? Bezoek gewoon onze showroom, er gaat je vast een licht op. En uiteraard kan je tijdens je zoektocht naar een geslaagde bureaulamp rekenen op het deskundig advies van ons team.