Limited Edition tapijt

Een Limited Edition tapijt, dat zie je aan de details

 

 

Omdat de tapijten van Limited Edition gemaakt worden met heel veel oog voor detail, zijn deze tapijten ook bij Abitare een vaste waarde. In vele van onze interieurs worden deze tapijten dan ook geïntegreerd in totaalinrichting.

 

Tapijten voor verschillende stijlen

 

Deze tapijten kunnen in vele interieurs een prachtig effect hebben. Net omdat ze bij ieders’ stijl kunnen passen. Heel luxueus zijn bijvoorbeeld de tapijten van zijde. Anderzijds kunnen deze maatwerk tapijten qua materiaal en kleur ook heel goed bij een jong en speels interieur worden gebruikt.
In welk interieur we dit tapijt ook intekenen, de prijs/kwaliteit zit sowieso goed, waardoor er altijd meer budget overblijft voor andere design spullen.

 

Maatwerk tapijten tot in de kleinste details

 

Met het team van Abitare hebben we ooit de kans gekregen om de fabriek van Limited Edition te bezoeken. Dat gaf ons de mogelijkheid om met eigen ogen te zien welke kwaliteitsmaterialen er worden gebruikt en hoe ver hun maatwerk gaat. De volledige productie van zo’n tapijt gebeurt in België. De selectie van materialen en de finale controle voor een tapijt de fabriek verlaat, zijn ongezien. Een dame stond in voor de eindcontrole. Ze kruipt als het ware over het tapijt om kleine oneffenheden of uitstekende draadjes weg te knippen. We stonden er met z’n allen van te kijken hoeveel handwerk er nog bij komt kijken.

 

Handwerk tapijt met liefde gemaakt

 

 

Bij Abitare dragen we ons oog voor detail heel hoog in het vaandel. Het maakt ons team sterk en de interieurs krijgen zo de ‘finishing touch’ die onze klanten verdienen. Dat Limited Edition ook diezelfde filosofie hanteert, maakt de samenwerking een mooie partnership. Het maakt ons trots als we een interieur met zo’n tapijt kunnen afwerken. Alles wordt met liefde gemaakt, en dat voel je.