Bibliotheekkast: Strak in het maatpak

Het bedenken van een volledige wand is niet altijd eenvoudig. Wij kunnen u daarbij helpen. Open displays gebruiken we om de mooiste boeken en decoratie in de tonen. Gesloten kast voor de functionele zaken. Het belangrijkste is dat het wandmeubel de geest stimuleert en rust brengt in de woning, en u hoeft zeker geen boekenwurm te zijn om te genieten van een mooie bibliotheek.

Als u een vrije muur heeft waarmee u iets wil ondernemen, dan kan er misschien een wandmeubel op maat gemaakt worden. Dergelijk meubel kan verschillende doeleinden hebben. Er kan een TV in geïntegreerd worden of ze kan dienen als stijlvolle bibliotheekkast. Zeker bij deze laatste is het belangrijk om kwalitatief materiaal te gebruiken dat het gewicht kan dragen.

Decoratietip:

Bij open displays kunt u boeken rangschikken volgens formaat om een harmonieuze uitstraling te verkrijgen. Ook het sorteren volgens rugkleur kan het wandmeubel een origineel cachet geven. De overige open vakken kan u mooi decoreren met souvenirs, een mooie vaas of foto’s. Door een aantal vakken open te laten creëert u een ruimtelijker gevoel.