Een mooie relax! Le Sac – leeszetel

LE SAC | nonchalant genieten een ontwerp van Studio Segers. Heerlijk wegzakken om wat te lezen, ontspannen achteroverleunen en genieten van een zalige microslaap op kantoor of in de huiskamer. Fauteuil Le Sac staat garant voor optimaal relaxeren. Het nonchalante, zachte kussen heeft een wasbare hoes en is zowel verkrijgbaar in leder als textiel.
Via de roteerbare zitting met verstelbare hoofdsteun en praktische kantelfunctie creëer je in een handomdraai je eigen optimale relaxzone. Le Sac is verkrijgbaar met bijhorende ottoman. Hij past door zijn eerlijk, ongedwongen karakter in elk hedendaags interieur.

STUDIO SEGERS

Studio Segers is een creatief familiebedrijf. Twee generaties designers (Wim Segers en Bob Segers) vormen een krachtige symbiose tussen ervaring en jong creatief geweld. Studio Segers staat voor een no-nonsense aanpak, geen oppervlakkige vormgeving maar zinvolle concepten ontdaan van alle overbodigheden.

WAAR HALEN JULLIE VOORNAMELIJK JE INSPIRATIE?

Als designers zijn wij constant op zoek naar inspirerende situaties. Vanzelfsprekend zijn de bezoeken aan internationale beurzen zoals Milaan, Keulen, Parijs een must voor ons om de voelen wat er reilt en zeilt in de designwereld.