Kast op maat kiezen

Kast op maat – De maatwerklijn van Abitare is het neusje van de zalm. Puur vakmanschap kan je het noemen. Meubelmakers werken hier nog echt met heel veel liefde voor hun vak.  En wie denkt dat zoiets niet te betalen is, heeft het mis. Deze massief houten kasten hebben een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Jouw interieur is bepalend voor de afwerking van deze maatkasten. Geolied wit, donker wengé, of stompmat gelakt, alles kan. Tegenwoordig bestaat er een ultra matte laksoort. Je merkt nauwelijks het verschil met olie, maar je kan wel dagelijks je meubel met water afwassen, een groot voordeel voor veel gezinnen. Olie geeft dan weer een meer natuurlijke uitstraling, maar heeft op zijn beurt een beetje meer onderhoud nodig.

Omdat het gaat over ‘maatwerk’, kan je echt alles zelf kiezen. Breedte, hoogte, diepte, dikte van de legplanken, aantal lades, deuren, open vakken.

Een kast op maat is bij dit concept ook echt op maat. Hebben we het hier alleen over kasten?

HOUTEN MEUBELS OP MAAT

Nee hoor, ook bijpassende tafels worden vervaardigd uit hetzelfde mooie hout. De dikte van de tafelpoten kies je samen met onze specialisten, en zelfs voor het tafelblad krijg je meerdere opties.
Jij ben uniek. Je meubelen ook.