Meubelwinkel Abitare – Terry’s meubelfavorieten

Een 10-tal jaren geleden startte ik met de meubelwinkel  langs de Antwerpseweg in Geel. Een mooie binnenhuisinrichting is altijd mijn passie geweest. Het gamma viel goed in de  smaak van onze bezoekers en doorheen de  jaren  was ik voortdurend op zoek naar vernieuwing en volgde ik de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieurontwerp.

Met een gestaag  groeiend verkoopteam was ik spoedig  in staat om een tweede pand in Brasschaat te openen. Het succes van beide winkels  is zonder meer te danken aan een hecht en gemotiveerd team dat vakkundig de klanten kan inlichten en hen graag wil assisteren bij moeilijke keuzes.

Intussen heb ik mijzelf kunnen toeleggen op totaalinrichting van het wooninterieur, waarbij ik voortdurend op zoek ben naar nieuwe ideeën. De klant staat hierin uiteraard centraal en adviezen zijn altijd afgestemd op persoonlijke smaak en de woning van de klant.

 

favorieten uit het winkelaanbod

 

Mijn eigen favorieten uit het winkelaanbod zijn divers, bijvoorbeeld :

1. De Octo hanglamp. Dat is een voorbeeld van vakmanschap en kwaliteit. Het materiaal is gewoonweg prachtig, deze handgemaakte lamp heeft bovendien een fijne afwerking. De lamp is licht en luchtig en geeft een prachtig diffuus licht. De Octo hanglamp is uitgevoerd in verschillende kleuren en de versie  in notelaar heeft mijn absolute voorkeur.

2. De barstoel van Hay vind ik de mooiste omdat het heel minimalistisch is en geen ruimte in de keuken in beslag neemt. U schuift deze gewoon onder uw keukenblok. Deze kan heel eenvoudig met kunststof zit en eiken onderstel, maar voor mij is de barstoel het mooiste in aniline leder zit met een zwart gelakte poot. Zo lijkt deze op een zadel met prachtige stiksels, bovendien zal het zitcomfort u verrassen.

3. Een wandtextiel kunstwerk zonder kader, op maat gemaakt voor mijn interieur. Ik heb er lang over nagedacht en ben er elke dag super gelukkig mee. Ik heb een heel minimalistisch interieur en door deze doek is het helemaal af.

4. Eén van mijn favoriete decoratiestukken is nog steeds de duckling  van Kay Bojesen in notelaar. Het is een bijzonder stukje vakmanschap, dat maakt het voor mij extra bijzonder. Bij mij thuis staat een hele familie eendjes in de boekenkast, waar ze mooi tot zijn recht komen.

5. Dit kastje maakt het interieur af, ik heb het zelf ontworpen en het kan helemaal op maat worden gemaakt. Het is de bedoeling dat dit mooi aansluit bij de armleuning van uw zetel. Als de zetel in een open ruimte staat, is het ook mooi om het kastje iets langer te maken en tegen de rugleuning te plaatsen.