Mieke Dierckx handtassen

Ontdek bij Abitare niet alleen een volledig interieur, maar ook een assortiment lifestyle- en cadeauartikelen. Onze filosofie draait om duurzaam design, tijdloze ontwerpen en hoogwaardige materialen, met een Belgisch tintje waar we bijzonder trots op zijn. Voel jij dezelfde opwinding bij deze unieke combinatie als wij?

Mieke Dierckx, een gerenommeerde handtassenontwerpster, heeft al zes succesvolle jaren met haar gelijknamige handtassenmerk. Haar tassen staan bekend om hun minimalistische design, uitzonderlijke kwaliteit en draagbaarheid. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd door een familiebedrijf in Portugal, waar hoogwaardig leer wordt gebruikt. De rode draad in haar collecties is driedimensionaliteit, waarbij ze speelt met dieptes, vormen en kleuren.

Ondanks dat Mieke gelooft dat handtassen niet seizoensgebonden moeten zijn, past ze wel de kleuren aan per seizoen. Haar assortiment omvat een scala aan modellen, variërend van clutches tot shoppers en saddle bags.

We nodigen je graag uit om onze winkel te bezoeken en je te laten inspireren door de prachtige kleurencombinaties van Mieke Dierckx handtassen!