Piet Boon tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Piet Boon zijn heel duurzaam. Het tuinmeubilair wordt gemaakt met gevoel voor esthetica en gevoel voor comfort.

Piet Boon, de Nederlandse ontwerper die bekend staat voor zijn strakke belijningen, is van meerdere markten thuis. Van architectuur en interieur tot exterieur. Typerend voor de outdoor collecties is het gebruik van massief Afrikaans Iroko hout. Maar de meeste outdoor collecties van Piet Boon zijn nu ook in een teakhout versie verkrijgbaar.

De sobere en solide ontwerpen plaatsen het natuurlijke materiaal helemaal centraal. De tuinmeubelen van Piet Boon zijn heel duurzaam. Het tuinmeubilair wordt niet alleen gemaakt met gevoel voor esthetica, maar ook met oog op het intensief gebruik ervan.

De GIJS outdoor collectie van Piet Boon staat in het teken van ontspanning en romantiek.  Languit genieten doe je samen of alleen in de GIJS Fauteuil, loveseat of daybed. De behaaglijke kussens op het solide frame in Iroko hout harmoniëren perfect.

De LARS collectie is een grootse baken van rust in iedere buitenruimte. Geniet van het gezelschap van vrienden en familie terwijl je wegzinkt in de genereus geproportioneerde LARS met zijn heldere lijnvoering en zachte kussens.

Zowel de ANNE dineertafel als de ANNET koffietafel harmoniëren mooi met de NIEK en GIJS outdoor zitmeubelen en zorgen voor een krachtig statement op elk terras.