Projectinrichting en winkelinrichting Mr Boo

We kregen de fijne opdracht om de nieuwe optiekzaak Mr. Boo in Brasschaat te bemeubelen. Mr. Boo staat voor kwaliteit, luxe, design en schoonheid met de focus op totaalbeleving. Dat waren dan ook de kernwoorden voor de inrichting.

Onze keuze ging uit naar kuipstoelen in een zeer onderhoudsvriendelijke en duurzame horecastof. Om het geheel niet te hard te maken is gekozen voor een donkergrijze kleur. Dit past perfect in het concept en is net dat ietsje zachter dan zwart.

Ook door de juiste verlichting te kiezen, konden we de precieze sfeer bepalen. Door de lampen op verschillende hoogtes te hangen, werd een speels effect in volumes gecreëerd. De ronde vormen geeft het geheel een vleugje pop art.

Als blikvanger werd geopteerd voor de tijdloze designklassieker ‘ The Shell Chair’. Een ontwerp uit 1963 van Hans J. Wegner dat nog steeds zeer gegeerd is. Het Deense designstuk is een ware streling voor het oog.

De laatste sfeerdetails worden vormgegeven door de decoratie. Hiervoor wilden we vooral goudkleurige accenten. Goud straalt luxe en warmte uit. Exact waar Mr. Boo voor staat. Hier gaat het vooral om de details; een vloerlamp, een bijzettafeltje, een aantal vaasjes tot zelfs de lepeltjes bij de koffie.

Ga zeker eens een kijkje nemen bij Mr. Boo en wie weet gaat u wel naar huis met een nieuwe bril !

 

Mr. Boo

Bredabaan 220

2930 Brasschaat

http://mr-boo.be/