Onno geurkarsen

Geur is iets persoonlijk en zorgt voor een bepaalde sfeer in huis. Geurkaarsen zijn daarom niet meer weg te denken uit de woonkamer, keuken of terras. 

 

Een van de meest exclusieve geurkaarsen

Een van de meest exclusieve geurkaarsen op de markt zijn die van het Belgische merk Onno.   De bezielster achter dit merk is Ilse Vandeputte die in december 2014, tijdens een reis in Tanzania, besloot om iets te doen met haar passie voor geuren.  Ze voelde op dat moment zo’n sterke liefde voor de Tanzaniaanse natuur, de rijke kleuren en de intense geuren dat ze die beleving absoluut mee naar huis wilde nemen en delen met anderen.  De naam Onno is trouwens de voornaam van een geadopteerd Tanzaniaans jongetje.  

 

 

verschillende soorten glazen houders

Het Onno assortiment bestaat uit verschillende soorten glazen houders in diverse groottes en geuren. De glashouders zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en secuur geslepen.  Ze zijn in feite een kunstobject op zich, want door het handwerk zijn ze allemaal uniek. Handgeslepen glas

Het handgeslepen glas in warme natuurlijke kleuren, in combinatie met de bijzondere, subtiele geuren (die telkens een exotische naam meekregen),  zorgen voor een unieke sfeer.  Alleen de beste minerale was en katoenen wieken komen in aanmerking voor de vervaardiging van de kaarsen en de geuren werden in samenwerking met een parfumeur uit Grasse ontwikkeld. Onno kaars is een ‘must have’ kunstwerk

Een Onno kaars is een ‘must have’ kunstwerk dat uw interieur compleet maakt.  Kom naar huis, haal diep adem, relax en geniet van het Onno gevoel.