Salontafels

Een zithoek zonder salontafel is gewoon ondenkbaar. Waar zou je anders met je drankje, tijdschriften of afstandsbediening blijven? Dit erg praktische meubelstuk gaat vaak ook nog eens gepaard met een open of gesloten bergruimte. Net als de overal inzetbare bijzettafel leent het zich prima om accessoires op te presenteren. Je salontafel neemt een centrale plaats in en moet daarom perfect bij je interieur passen. Een rond salontafeltje is ideaal voor kleinere ruimtes, een grotere rechthoekige salontafel staat dan weer prachtig bij een modulaire zitbank met eigentijdse geometrische lijnen. Door meerdere kleine salontafels te combineren creëer je een levendig en speels effect.  

VAN SALONTAFEL TOT BIJZETTAFEL

Bij Abitare bieden we je zoveel keuze, het is er echt niet moeilijk om net datgene te vinden wat je zoekt. We werken vooral met natuurlijke materialen als glas, metaal en hout. Een fijn metalen onderstel met een houten bovenblad combineert dat aangename warme gevoel met een prachtige strakke moderne look. Dezelfde salontafel met een glazen tafelblad oogt fragieler en killer maar zorgt wel voor een modern en ruimtelijk effect. Voor een karaktervolle, robuuste uitstraling hoort bij je salon een tafel in massieve eik. Net als de salontafel in teak kan ze best tegen een stootje en gaat ze jaren mee.

Al onze salontafels hebben een eigentijdse look en passen in zowel een moderne als een meer traditionele setting. Elk bezoek aan een van onze showrooms is goed voor heel wat nieuwe ideeën en een eerste stap naar heerlijk genieten van mooi wonen.