Molteni ademt pure klasse

De merknaam Dada van Molteni zet reeds sinds de jaren ’70 in op internationale architecten en toponwerpers om de allermooiste high-end keukens te ontwerpen en te produceren. Namen als Angelo Cortesi en Italo Lupi hebben reeds gezorgd voor de meest exclusieve keuken ontwerpen.

Abitare kiest voor Vincent Van Duysen

Al sinds jarenlang zijn we bij Abitare grenzeloos fan van de ontwerpen van Vincent Van Duysen. Als middelpunt voor onze toonzaal in Geel waren we op zoek naar een heel bijzonder ontworpen keuken. Zo kwamen we via Molteni terecht bij Dada. In een inspirerend kader wilden we samen met onze bezoekers plannen smeden voor hun nieuwe interieur. En dat lijkt aardig te lukken.

Een keuken met een stoer karakter

Het keukenontwerp moest vooral een projectie van onszelf zijn. Met het hele team wilden we achter ieder detail kunnen staan. Alle elementen die daarvoor nodig waren, vonden we terug in deze geraffineerde Dada keuken van Vincent Van Duysen. Het is vooral de stoere mix van kleuren, materialen en structuren die voor ons zorgen voor perfectie omdat ze zo mooi op elkaar zijn afgestemd.

Italiaanse natuursteen in de keuken

Voor de toonzaal in Geel hebben we gekozen voor een blad in zeer bijzondere Italiaanse natuursteen. Om het brutalisme van Vincent Van Duysen te accentueren en tegelijk het strakke karakter te behouden plaatsten we de bediening van de Gaggenau kookmodules aan de voorzijde op de steen, wat het heel apart maakt.

Ontwerp uw keuken met Abitare

Met een heerlijk glaasje wijn schuif je bij Abitare in alle luxe aan voor de bespreking van uw totaalinrichting. Abitare is er voor iedere kamer in uw woning. Of het nu gaat over de woonkamer, werkkamer of dressing. Maar door de integratie van deze exclusieve keukenontwerpen, gaat ons team dus nog een stapje verder en zorgen we voor het concept van uw keuken. Voor als het echt exclusief mag zijn.